DEDAMRAZIJADE



MIROLjUBU STOJČIĆU, gradonačelniku Vranja: Da mu vranjski sport konačno procveta, sa pesmom: „Uvenuće narcis žuti“.



DRAGANU SPIRIĆU, Stojčićevom pomoćniku za budžet: Da otvori gradsku kasu i obriše prašinu, sa pesmom: „Siroma’ sam, siroma’ sam“.

ZORANU ANTIĆU, predsedniku Sportskog saveza: Da postane počasni konzul u Bijafri i dovede pojačanja za Dinamo, sa pesmom: „Ćare, Ćare, biće pare“..



DUŠANU TOMIĆU, direktoru Sportskog saveza: Da olabavi malo sa radom i traži povećanje plate, sa pesmom:: „Ne dirajte mečku dok spava“. 

SVIM ZAPOSLENIM u Sportskom savezu: Da nastave da vredno rade i stalno proveravaju da li je bankomat u Savezu ispravan, sa pesmom: „Kafa danju, kafa noću“.

FUDBALERIM DINAMA. Da se klade po sistemu iz jedan u dva i sedam plus kako bi preživeli, sa pesmom: „Ima jedna krčma u planini“.

DEJANU IVANOVIĆU, direktoru Dinama: Da teoriju zavere reši formulom M na kvadrat + Z na kub podeljeno sa D = iks, sa pesmom: «Jovane, sine».

ZORANU DIMITRIJEVIĆU, predsedniku RK Vranje: Da dovede još pet-šest pojačanja, da ih angažuje pogon „Simpa“ u Kuršumliji, sa pesmom: „Miš beli sreću deli“.

KOLEKTIVNOM PREDSEDNIŠTVU FK Dinamo: Da dovedu šeika Abu Bekira da im se nađe, sa pesmom: „Ej Šeki, Šeki“.

GORANU RISTIĆU, direktoru RK Vranje: Da se snagom argumenata obračuna sa grobarima vranjskog rukometa, sa pesmom: „Stani, šefe, da zaigram“.  

PREDRAGU STEVANOVIĆU Šotetu, rukometnoj legendi: Da se vrati u RK Vranje, sa pesmom: „More, vrćaj konja, ago, Ćerim ago“.

ALEKSANDRU NIKOLIĆU, predsedniku OK Mladost: Da kulturno ispadne iz Prve lige bez ijedne pobede, sa pesmom: „Zoki, Zorule“.

SLOBODANU ANTIĆU, predsedniku KK Jug: Da se raspita da li je još predsednik, sa pesmom: „Rastanka se našeg sećam“.

GORANU SMILjKOVIĆU, direktoru KK Jug: Da košarkaši i dalje budu najbolje plaćeni, sa pesmom: „Pred vratima klečim ja“.

JOVICI ILIĆU, potpredsedniku ŽOK Vranje: Da se osim rada u odbojci posveti i kuvanju kafa u Savezu, sa pesmom: „Veži konja, gde ti gazda kaže“. 

NIKOLI STOJANOVIĆU, predsedniku OK Vranje: Da odnese odbojkašku loptu kući, prostudira je i vrati partiji, sa pesmom: „Kao majska ruža“.

PREDRAGU ILIĆU, direktoru KMF Vranje: Da rukovodstvo i fudbalere obavezno odvede na pregled, da utvrdi šta imaju u glavi i džepu, sa pesmom: „Razonoda“.

MIODRAGU SPASIĆU, šefu za školski sport: Da se kandiduje se predsednika Sportskog saveza i ukine ga, a da otvori NVO „Igre bez granice“, sa pesmom: „Sve, šta, mogu ja“.

NEDADU PETROVIĆU, treneru KK Ekonomac: Da održi konferenciju za štampu i objavi da klub postoji, da nastavi da radi kao Duško Vujošević, sa pesmom: „Ne palim se na kurblu, ja“.

DRAGANU ANTIĆU, treneru KK Panteri: Da obezbedi halu za igranje preko NIP-a u Kozjem dolu i da krene putem Nebojše Čovića, sa pesmom: „Kuda žuriš, Anto, bre“.

IGORU MLADENOVIĆU, treneru vranjskih boksera: Da završi vikendicu na Besnoj Kobili kako bi bokseri imali besplatni smeštaj za visinske pripreme, sa pesmom: „Eh, da sam gazda ja“.

RATKU KRSTIĆU, treneru KK Vranje: Da mu deca osvajaju po 200 zlatnih medalja, da ih sve stavi u kesu i pokloni Ramizu kovaču, sa pesmom: „Nije zlato sve što sija“.

STOJANU DjORDjEVIĆU, treneru vranjskih džudista: Ako mu fali sala za trening, neka strunjača ili sapun, neka se javi kako bi ljudi znali da postoji, sa pesmom: „Krotko jagnje dve majke sisa“. 

JANČI ZLATKOVIĆU, treneru vranjskih dizača tegova: Da se izbori da pivo nije doping, sa pesmom: „Dignućemo sve u vazduh“.

TRENERIMA mlađih kategorija: Da nastave da stvaraju igrače sa pesmom: „Sve će tata da ti kupi, ako uspe da te proda“.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar