Gužva u Vatrogasnom domu



Kik boks

Konstantni uspesi vranjskih kik boksera na eminentnim prvenstvima u zemlji i inostranstvu doprineli su popularizaciji ovog sporta u gradu. U KBK Vranje i KBK Junior vri kao u košnici.



 



Kik boks– Organizovali smo ove jeseni upis početnika i do sada se prijavilo i trenira oko 60 polaznika. Ovo je najveće interesovanje za kik boks od kada postoje naša dva kluba. Problem je što jedva stižemo da organizujemo treninge koje izvodimo u sali Vatrogasnog doma od ponedeljka do petka sa početkom u18 časova i 30 minuta. Kod nas nema improvizacije, trenira se u odgovarajućim uslovima, po standardima koje propisuje KBS Srbije – ističu Igor Mladenović i Vedran Tašković, treneri vranjskih boksera.

Mladenović i Tašković tvrde da među novim članovima ima puno talenata koji svojim potencijalom obećavaju.

– Naš cilj je da u radu sa decom uključimo naše vrhunske takmičare koji će jednog dana postati treneri i svoje znanje prenositi na mlađe. Zato će ovu generaciju polaznika trenirati Dalibor Antić i Srđan Antić, koji su se okitili brojnim medaljama na vrhunskim takmičenjima – navode Mladenović i Tašković.

Upis novih članova traje i dalje. Popularni treneri kažu da niko neće biti vraćen ko dođe i izrazi želju da trenira u sali Vatrogasnog doma.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar