Očekivan poraz



KMF RUŠČE

Fudbaleri kluba malog fudbala Vranje očekivano su izgubili od lidera na tabeli ekipe Kolubare iz Lazarevca, rezultatom – 4:2.






KMF RUŠČEGosti su delovali organizovanije, taktički zrelije, uspeli su da nametnu svoju igru i zasluženo slave. Fudbaleri Vranja uglavnom su pokušavali da do gola dođu iz individualnih akcija. Imali su četiri kolosalne šanse, ali ih nisu iskoristili. Takođe, gosti su mogli da stignu do ubedljivije pobede, ali je na golu bio nesavladiv golman Ristić.

Utakmicu je obeležilo i slabo suđenje Vasića i Komadinića. Kod rezultata 3:1 za goste nisu svirali očigledan penal za Vranjance nakon igranja rukom gostujućeg igrača. Došlo je do gužve i zahvaljujući treneru domaćih Goranu Joviću nije se desio teži incident. Jović će morati da poradi na psihološkoj pripremi svojih fudbalera jer su pojedinci nasrnuli na sudije sa namerom da ih udare pesnicom.

Treba istaći i nesportsko ponašanje, pre utakmice, Predraga Ilića, direktora KMF Vranje prema pojedinim medijima. On je prema svom nahođenju određivao ko će dobiti kopije protokola, čime potvrđuje da je zalutao u sport.

KMF RUŠČE – KMF KOLUBARA 2:4

Sportska hala, Gledalaca: 300, Sudija: Sreten Vasić, Aleksandar Komadinić (Niš) 6, Strelci: 0:1 – Borojević u 10, 0:2 – Čizmar u 12, 0:3 – Ranisavljević u 30, 1:3 – Mitić u 32, 1:4 – Šošo u 38, 2:4 – Nikolić u 40. minutu.

Vranje: Ristić 8, Nikolić 6,5, Tasić 6, Mitić 6, Krstić 6, Djorđević 6, D. Stošić, Dalibor Stošić 6, M. Trajković, Milenković.

Kolubara: Rakićević 8, Sošo 8, Živić 7,5, Čizmar 7, Borojević 7, Ranković 6,5, Ranisavljević 7, Marjanović 6, Pantelić 6.

Igrač utakmice: Sošo (Kolubara).

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar