Niko ne brine o talentima



Kadeti DINAMA

Kadeti Dinama, koje vodi Miodrag Veljković, uspešno su startovali u ligi istočne Srbije i nanizali nekoliko vrednih pobeda.



– Stasava nova talentovana generacija, ali bojimo da će i ona proći kao mnoge druge – kad tad Kadeti DINAMAnestaće. Radimo u improvizovanim uslovima i postižemo uspehe. Imamo više njih koji bi u dogledno vreme mogli da budu budućnost kluba. U mlađe kategorije se ne ulaže, one su na margini, a to će se odraziti na prvi tim sa nesagledivim posledicama – kaže Veljković.



Dečaci treniraju na Gradskom stadionu koji liči na običnu utrinu.

– Mesecima nema struje na stadionu. Niko ništa ne preduzima. Deca se umivaju hladnom vodom, kaljavi odlaze kućama. Dečaci vole fudbal, ali brzo se razočaraju i kad treba da krenu prema prvom timu okače kopačke o klin raočarani u sport – navodi Veljković.

Trenera brine i besparica u klubu. Utakmice poslednjeg kola su odložene.

– Bojim se da ako para nema da ćemo za par nedelja raspustiti decu – ističe Veljković.

Za ekipu kadeta u sezoni 2010/2011. nastupaju: Marjan Mitić, Božidar Ilić, Miodrag Djorđević, Stefan Dodić, Nemanja Stojanović, Mladen Ristić, Djorđe Veljković, Kristijan Djorđević, Djorđe Mihajlović, Stefan Ristić, Aleksandar Stefanović, Lazar Jović, Uroš Jovčić, Stefan Tasić, Aleksandar Marković, Janko Stefanović, Vladimir Stoilković, Nebojša Cvetanović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar