Jug se najlepše smeje



Jug se najlepše smeje






Za razliku od izbora najseksipilnije žene, gde je titula pripala bankarki Lidiji Petrović, sada je borba za prvo i ostala mesta u prvih pet, međutim, bila znatno neizvesnija

U nastavku naše ankete iz prošlog broja, donosimo listu najseksipilnijih muškaraca u javnom životu Vranja. Prvo mesto na listi, i to vrlo ubedljivo, pripalo je reditelju Jugu Radivojeviću. Od dvadesetak anketiranih sagovornika on je osvojio najviše prvih mesta i gotovo ga niko nije zaobišao. Za razliku od izbora najseksipilnije žene, gde je titula pripala bankarki Lidiji Petrović, sada je borba za prvo i ostala mesta u prvih pet, međutim, bila znatno neizvesnija.

HARIZMA

Odmah, naime, iza Radivojevića, plasirali su se, ovim redom, Perica Janković, lokalni ministar za preduzetništvo i Drgagan Nikolić, advokat i funkcioner Nove Srbije. Prvoj trojici glasove su, u ovom anonimnom glasanju, podjednako davali i muškarci i žene, što nikako ne znači da to nije slučaj sa četvrtim i petim na listi, koji zaostaju za nijansu. Četvrto mesto pripalo je demokrati Igoru Andovu, zameniku gradonačelnika, a peto Goranu Stojanoviću Groti, direktoru u „Simpu“. Kao i kod žena, uredništvo je napravilo listu od 12 kandidata za ovo prestižno priznanje, ali su sagovornici mogli da glasaju za svoje favorite kojih nije bilo na listi, što su mnogi od njih obilato koristili. Ipak, kao što rekosmo, gotovo da nije bilo anketiranog koji nije glasao za mlađeg Radivojevića, koji je ukupno sakupio 12 prvih, po dva druga i treća i jedno četvrto mesto. Janković ima tri prva mesta, jedno više od Nikolića, dok su sakupili podjednak broj drugih mesta – po pet. Njihov rezultat za nijansu je bolji od onog koji su postigli Andonov i Stojanović. Gusta borba vodila se i za pozicije od petog do desetog mesta, tako da je redakcija imala grdne muke oko sabiranja rezultata i bodovanja. Ipak, posle mnogo sabiranja, na šesto mesto plasirao se Nebojša Stojanović, direktor JP Uprava Banje, na sedmo Predrag Stošić, lider lokalnog odbora SNS, iza njega profesor Srboljub Dimitrijević Kum, deveti je rukometaš Darko Stanojković a deseti hirurg Nenad Nedeljković, uz profesora Dimitrijevića predstavnik „stare škole“ u prvih deset. Ovo, naravno, ne sme da onespokoji one koji su zauzeli drugi, donji deo tabele, jer su prikupili zavidan broj glasova. Kao što smo već rekli, prema Vujakliji seksipil je „neposredna privlačna sila za osobe drugog spola, spolna (seksualna) privlačnost. Nela Cvetković, lokalna mistarka za ekologiju smatra da je osmeh bitan element nečije privlačnosti, ali i da na seksipil ne utiče materijalni status. Ona je, uostalom, bila i najkonkretnija:
– Mene privlači lep osmeh, a Jug i Igor se lepo smeju. Sve u svemu, seksepilni muškarac mora u celini da ostavlja dobar utisak. To koliko ima para ne utiče na njegov seksepil.
Za nekoliko dama, koje nisu želele da im se pomene ime u ovoj vrsti ankete, seksipilan muškarac mora da bude čist, uredan, korpulentan, šarmantan, duhovit, a da bi bio sve to mora da ima i nešto para. Novinar Dragan Živković smatra da je harizma veoma važna komponenta nečije seksualnosti, a da seksipilan muškarac mora biti harizmatičan i da ima para, dok je za Žeticu Jovanović harizma nešto što nije nužno vezano za novac i moć. Srđan Ilić, novinar NTV 017 misli da seksipilan muškarac treba da bude prirodan, zogdan, šarmantan, džentlmen, i da ne laže, dok je po Goranu Smiljkoviću iz Sportskog saveza seksualnost isto što i harizma, elokventnost, markantnost, izgled… Dejan Stanojević, šef odbora DSS kaže da je za muškarce važno da budu prirodni, interesantni, duhoviti, da se lepo smeju i naravno da se lepo oblače.
Ova anketa je apsolutno anonimna, što ne znači da poštovanom čitaocu nećemo otkriti pojedine pikanterije koje obavezno prate slična glasanja. Kao i kod žena, česta su bila pitanja ispitanika tipa „a gde sam tu ja“, izrečena kao u šali, a u nekoliko slučajeva desilo se da ispitanici glasaju za sebe same.


1. Jug RADIVOJEVIĆ, reditelj

2. Perica JANKOVIĆ, lokalni ministar za preduzetništvo
3. Dragan NIKOLIĆ, advokat
4. Igor ANDONOV, zamenik gradonačelnika
5. Goran STOJANOVIĆ Grota, direktor u „Simpu“
6. Predrag STOŠIĆ, predsednik odbora SNS
7. Nebojša STOJANOVIĆ, direktor JP „Uprava Banje“
8. Srboljub DIMITRIJEVIĆ KUM, profesor
9. Darko STANOJKOVIĆ, rukometaš
10. dr Nenad NEDELjKOVIĆ, hirurg
11. dr. Uroš TRAJKOVIĆ, direktor ZC
12. Nebojša ZUPANČIĆ, privatnik
13. Goran STEFANOVIĆ, narodni poslanik
14. Milan BOŽILOVIĆ, okružni tužilac
15. Goran PETROVIĆ, direktor JP „Novi dom“
16. Radoslav MOJSILOVIĆ, narodni poslanik
17. dr Goran IVKOVIĆ, hirurg
18. Toma STEFANOVIĆ, direktor Crvenog krsta
19. Predrag STOJKOVIĆ, predsednik odbora SRS
20. Slobodan PETROVIĆ, Zavod za urbanizam

ONI SU GLASALI
U našoj anketi učestvovali su: Dragan Nikolić Nika, Igor Andonov, Perica Janković, Vesna Miletić, sindikalac Novica Mitić, advokatica Jelena Stojanović, član GV Nebojša Selistarević, član GV Dejan Ivanović, narodni poslanik Radoslav Mojsilović, pevač Strahinja Stošić, članica GV Nela Cvetković, predsednik odbora DSS Dejan Stanojević, Zoran Antić, Branimir Stojančić, Vesna Stefanović, novinar i glumac Dragan Živković, novinar Srđan Ilć, glumica Žetica Jovanović i Goran Smiljković.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar