NOVA IMENOVANJA U ZC VRANJE

Eko Taxi Vranje

Pored izuzetno nebitne informacije o svakodnevnom radu ZC Vranje u vreme korone, ova ustanova je očigledno onako, uz reč, sedam minuta pred kraja radnog vremena u utorak saopštila i najbitnije informacije za javnost.

Prema tom mejlu iz ZC-a, za pomoćnicu direktora ZC-a imenovana je dr Nataša Stoiljković, specijalistkinja ORL-a, za novog starog upravnika Bolnice imenovan je internista dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije, a dr Žarko Mitić, specijalista anesteziologije imenovan je za koordinatora Kovid bolnice.Stoiljković FOTO VOM

Ispod mejla nema nikakvog zvaničnog potpisa, a ni obaveštenja da je dr Milica Jaziković, specijalista kliničke biohemije imenovana za upravnika Doma zdravlja, dr Drahan Popović ponovo je na čelu HMP-a a hirurg dr Bogdan Manasijević novi je načelnik Hirurgije.

Popović FOTO Info Vranjske

Iako je ovo napredak vasionskom brzinom u odnosima sa javnošću u odnosu na ranije rukovodstvo ZC-a, ova imenovanja ipak ni po čemu nisu ni nova, ni današnja.  

Mitić FOTO FB

Ostaje nejasno zašto novi upravnik Đorđević i njegov tim uporno u startu izbegavaju javnost, posebno zbog činjenice da su pokazali da i na ovaj način žele da ostvare saradnju sa medijima, (svim medijima), što će reći celokupnom javnošću.

No ima vremena. Biće dana.

SSB

Žarko Mitić novi koordinator kovid bolnice

HAOS NA HIRURGIJI: Pljušte smene i ostavke, MANASIJEVIĆ novi načelnik

ZC: Nataša Stoiljković imenovana za PRVU SARADNICU direktora Đorđevića

POPOVIĆ se od petka vraća na mesto DIREKTORA BOLNICE  1. Darija 14/09/2021
  2. Ence 14/09/2021
  3. Vranjanka 15/09/2021
  4. Cao zdravo 15/09/2021
  5. Oglas 15/09/2021

  Ostavi komentar