Banja: Povređeni u šahti podnosi tužbe

Eko Taxi Vranje

Banjčanin koji je upao u nezaštićenu šahtu na šetalištu tužiće nadležnom sudu Gradsku opštinu Vranjska Banja i izvođača radova na pešačkoj zoni, preševsko preduzeće «Saba Belča», saznaju InfoVranjske iz izvora u Banji.

Povređeni čovek je zbrinut u Hitnoj pomoći u Vranju sa povredama na više mesta, rukama, rebrima i nozi, pa je najavio da će tužiti nadležne zbog nemarnosti koja je uzrokovala njegovo povređivanje.Ne samo stradalnik, već i drugi Banjčani su naknadno došli do saznanja da je nesreća mogla da bude mnogo veća, šahta je duboka tri metra, čovek je mogao da se slomi, ali su ukoso postavljene merdevine ublažile pad tako što se u padu zakačio za njih – priča izvor portala.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Povređeni Banjčanin će moći da računa na veći broj svedoka njegovog pada u šahtu.

Građani koji su se zatekli nam mestu događaja dobrovoljno se javljaju da budu svedoci na sudu, kažu, treba da ih tuži zbog nemara koji je mogao da plati glavom – navodi izvor InfoVranjskih.

Banjčani, posebno ini koji imaju kuće i lokale na šetalištu, ogorčeni su na banjsku opštinu i izvođača radova zbog postavljanja betonskih prepreka koje ne dopuštaju da u slučaju potrebe u pešačku zonu uđu vozila hitne pomoći, vatrogasna kola i dostavna vozila za trgovinske radnje, kafane i kafiće.

Čovek upao u šahtu na banjskom šetalištu

Podsećamo, prošle subote na šetalištu u Vranjskoj Banji, a posle okončanih radova na fontani, radnici firme «Saba Belča» nisu zatvorili šahtu u koju je upao Banjčanin i povredio se.

NIV    1. Darko 14/09/2021
    2. Dušan 14/09/2021
    3. Dolinarac 15/09/2021

    Ostavi komentar